Vanlig portrettfotografering 1875,-

Portrettfotografering er et veldig vidt begrep og gir rom for å være kreativ. Prisen er beregnet for en person, inne i studio eller ute på valgfri location og to eller flere antrekk. Kjøring kan tilkomme ved lange distanser.

Inkludert i prisen er selve fotograferingen, retusjering, cirka 20 digitale vannmerkede prøvebilder og en visningstime.

Liten portrettfotografering 1275,-

Dette er en fotografering for de som ikke føler de trenger så mye forskjellig men fortsatt ønsker et pent ordentlig portrett av seg. Dette er en cirka 30 minutt lang fotografering kun i studio og kun ett antrekk.

Inkludert i prisen er selve fotograferingen, retusjering, cirka 10 digitale vannmerkede prøvebilder. 


De som går under denne kategorien er
-Barn
-Konfirmanter
-Portrettbilder
-Gravidfotografering
-Akt
-DyrBabyfotografering 8-10mnd 1275,-

Å fotografere en liten baby er noe av det skjønneste som fins og aller best blir bildene når babyen er mellom 8-10 mnd. Det er da de morsomme uttrykkene begynner å komme og de fleste begynner å ha noe kontroll over kroppen sin slik at de klarer å sitte i korte stunder. Her kan vi være svært kreative om dere har ønsker om det.

Inkludert i prisen er fotograferingen opptil 1 time, retusjering, 15-20 vannmerkede digitale prøvebilder og en visningstime.

Nyfødtfotografering innen 2 uker gammel 2975,-

Inkludert i prisen er fotograferingen opptil 4 timer, retusjering, 15-20 vannmerkede digitale prøvebilder og en visningstime.

Familie- og gruppefotografering 2000,-

Prisen er beregnet på en familie eller gruppe uansett antall. (Gjelder ikke bedrifter). 

Inkludert i prisen er fotograferingen, retusjering, cirka 20 digitale prøvebilder som kan brukes på nett og en visningstime

Ekstra person i bildet 500,-

Alle prisene er beregnet ut ifra en fotografering med en person eller gruppe. Om ønskelig så tar vi noen bilder ekstra med en eller flere personer for 500,- Det kan for eksempel være noen få bilder med mor og far sammen med babyen.

Ekstra location 500,-

Dette er for for eksempel konfirmanter som vil ha bilder både inne i studio og ute, prisen er tatt ut ifra at locationen er i nærheten av studioet. Om ikke kommer kjøring i tillegg.

Bryllupsfotografering

Her har jeg flere løsninger som skal passe alle og enhver. Ta kontakt for å få det dere ønsker på deres store dag.

Bedrifter bes ta kontakt for priser.


Using Format